Het schip Zowie, een Rego 38, is de nieuwste aanwinst Brakel Yachtcharter uit Sneek. Zowie komt uit de particuliere markt, wat duidelijk te zien is aan de nieuwstaat waarin zij zich bevindt. Deze grote broer van de Aurora heeft net als de Luna 34 een zeer geringe doorvaarthoogte van onder de 2,50 meter, wat het mogelijk maakt om af te wijken van de standaardvaarroutes en meer rust en ruimte op te zoeken. Door haar robuuste afmetingen creëert Zowie zeer veel leefruimte, wat zich vertaalt in zeer ruime bedden, ruime leefruimte in de salon en een forse open kuip.

De gelijkvloerse grote open kuip met aangrenzend zwemplateau (inclusief zwemtrap) staat garant voor heerlijk afkoelen op warme zomerdagen en -avonden. Dit is het ware genieten aan boord van Zowie!

Vanaf

1026,00 per week

Borg: €500,00

- Honden niet toegestaan
- Roken niet toegestaan
- Geen fietsen aan boord

Direct boeken:

De indeling van Zowie is perfect uitgebalanceerd. Het schip heeft een royale slaapplaats voor 2 personen in de voorkajuit en bevat een tweepersoonshut onder de salon. Aan stuurboordzijde heeft u een ruime douchegelegenheid, terwijl de bakboordzijde voorzien is van een elektrisch toilet en een ruime wasgelegenheid met warm en koud stromend water. Boven, in de slaon, bevindt zich een gezellige keuken met driepits-gasstel, een koelkast (100 liter), een koffiezetapparaat, een kleurentelevisie, een radio/cd-speler en een omvormer (220 volt). Ook is er heteluchtverwarming in alle vertrekken.

Uw luxe, zorgeloze vakantie wordt ten slotte mogelijk gemaakt door de technische uitrusting aan boord, met boeg, hekschroef en kaartplotter voor de navigatie. Met haar lengte (11.80 meter), breedte (4.30 meter) en diepgang van 0,95 is dit een gemakkelijk te navigeren schip. Met de krachtige Yanmar-dieselmotor (75 pk) zult u uw droomvakantie verwezenlijken.

Technische gegevens

  • Lengte 11.80 meter
  • Breedte 4.30 meter
  • Diepgang 95 cm
  • Doorvaarthoogte 2.50 meter
  • Motor Yanmar 75pk
  • Aantal personen 2-5 personen