Voor het doorkruisen van de Friese provincie is de Odysseus uitermate geschikt. Deze luxe jacht, type Bws kruiser 12.50, biedt genoeg ruimte voor twee tot zes personen. Tegelijkertijd kent de Odysseus geringe afmetingen, namelijk een lengte van 12,5 m, een breedte van 3,85 m, een diepgang van 0,9 m en een doorvaarhoogte van 4,5 m. Dat zorgt ervoor dat deze motorjacht Friesland gemakkelijk en zonder problemen doorkruist. Zeker als u nagaat dat er een 100 pk New Holland motor aanwezig is, die bovendien slechts 2 tot 5 liter per uur bij 1500 omwentelingen verbruikt. De Odysseus is dan ook luxe en zuinig.

Vanaf

1026,00 per week

Borg: €500,00

- Maximaal 2 fietsen aan boord

Direct boeken:

Wij verhuren onze boten van vrijdag tot vrijdag. Dit kan via onderstaande kalender. Voor andere afwijkende periodes kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 06-51359477 of via het contactformulier.
Tal van voorzieningen

De voorpunt van de Odysseus huisvest tal van voorzieningen. Allereerst vindt u hier een Frans 2-persoonsbed, maar ook zult u hier genoeg berging en ventilatie vinden. De badkamer sluit de voorpunt af en beschikt over een eigen douche, elektrische toilet en wasbak. Toch zult u overdag vooral vertoeven in de luxe salon. De hoekbank springt hier het meest in het oog, maar ook de tafel, kleurentelevisie, radio en Cd-speler verdienen die aandacht.

Na een dagje ontspannen, kunt u in de hoekkeuken, die in de pantry van de Odysseus is gesitueerd, vertrouwen op een 4-pits gasstel, ruime koelkast, handig koffiezetapparaat en veelzijdige magnetron. De dinette is bovendien snel om te bouwen tot een tweede 2-persoonsbed en het derde, Franse 2-persoonsbed vindt u in de achterkajuit. Ook vindt u daar een ruime douche met zowel een wasbak als een elektrische toilet. Tot slot is de Odysseus uitgerust met een eigen support 24/220 volt omvormer kompas, diepte- en roerstandmeter, hek- en boegschroef, verwarming en een boiler van 70 liter.

Technische gegevens

  • Type: Bws Kruiser 12.50
  • Lengte: 12.50 meter
  • Breedte: 3.85 meter
  • Diepgang: 0.90 meter
  • Doorvaarhoogte: 4.50 meter
  • Motor: 120 Pk New Holland
  • Verbruik: 2-5 liter per uur
  • Aantal personen: 4-6 personen