Wilt u de Friese meren in stijl bevaren? Dan doet u dat met de Anne-Marie, een luxe motorboot voor twee tot acht personen. Met een lengte van 12,5 m, een breedte van 3,85 m en een diepgang van 0,9 m vertoeft u op een comfortabele en chique motorjacht, type Bws kruiser 12.50. Met een doorvaarhoogte van 4,5 m bent u verzekerd van een vrije doorgang door de kanalen in de provincie. De motorjacht is uitgerust met een 120 VW Dieselmotor en verbruikt 2-4 liter per uur bij 2400 omwentelingen.

Vanaf

1053,00 per week

Borg: €500,00

- Maximaal 2 fietsen aan boord

Direct boeken:

Wij verhuren onze boten van vrijdag tot vrijdag. Dit kan via onderstaande kalender. Voor andere afwijkende periodes kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 06-51359477 of via het contactformulier.
De indeling

Naast uitstekende technische specificaties is de Anne-Marie ook voorzien van luxe vertrekken. In de voorpunt vindt u twee keer een eenpersoonsbed met goede ventilatie, een noodluik, voldoende kastruimte, een eigen douche met wasbak en een elektrisch spoelend toilet. In de pantry van de boot is een royale dinette om te bouwen tot een 2-persoonsbed, heeft u warm en koud stromend water, een 4-pits gasstel met afzuiger en een 130 liter koelkast, een magnetron en een koffiezetapparaat. Een zeer royale salon met U-bank biedt u voldoende zitruimte voor alle opvarenden en is voorzien van een kleurentelevisie en een radio met Cd-speler.

In de achterkajuit bevinden zich twee hutten: één slaapkamer met een stapelbed en één slaapkamer met een 2-persoonsbed. Beide slaapkamers zijn voorzien van een noodluik, hebben een gescheiden douche en toiletruimte en beschikken over een royale wasgelegenheid met elektrisch spoelend toilet. Kastruimte heeft u voldoende op het gehele schip.

Overige snufjes omvatten een omvormer/lader van 2500 watt, een navigatie GPS, centrale verwarming, een roerstandmeter en een hek- en boegschroef.

Technische gegevens

  • Type Bws kruiser 12.50
  • Lengte 12.50 meter
  • Breedte 3,85 meter
  • Diepgang 0.90 meter
  • Doorvaarhoogte 4.50 meter
  • Motor 120 VW Diesel
  • Verbruik 2-4 liter per uur
  • 2-8 personen