Een motorboot huren bij Brakel Yachtcharter

Een motorboot huren, kan snel en gemakkelijk bij Brakel Yachtcharter. Onze vloot bestaat uit verschillende luxe motorjachten en motorkruisers, waarmee u de Friese wateren kunt bevaren en die u de mooiste plekjes laten zien. Een onvergetelijke vaarvakantie behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden! Een jacht huren in Friesland bij Brakel Yachtcharter is een leuke, gezellige en luxe manier om de provincie eens goed te verkennen.

Een boot huren bij Brakel Yachtcharter

Bootverhuur bij Brakel Yachtcharter gaat snel en eenvoudig. Na uw informatieaanvraag ontvangt u van ons een huurovereenkomst. Deze huurovereenkomst beslaat de prijs, data en betalingstermijn. Controleer deze goed en stuur deze binnen 5 dagen ondertekend terug. Op de dag van vertrek ligt uw motorjacht om 15:00 uur klaar voor afvaart. U meldt u op kantoor en ontvangt daar een lijst met spoedeisende nummers, in geval van storing. U laadt de boot in, geniet van de klaargezette koekjes en koffie en parkeert uw auto op onze beveiligde, afgesloten parkeerplaats.

Een boot huren in Friesland gebeurt op professionele wijze. Wij geven u dan ook persoonlijk uitleg over uw luxe jacht en varen, indien gewenst, eventueel nog een eindje met u mee voor wat laatste aanwijzingen. Na uw vaarvakantie dient u vrijdag om 10:00 uur weer terug in onze haven zijn, nadat u de boot bij een tankstation bij de ingang van onze ligplaatsen heeft afgetankt en afgerekend. U ontvangt uw borg terug bij schadevrij varen, en haalt uw auto weer op van de parkeerplaats.

Brakel Yachtcharter biedt geen annuleringsverzekering/reisverzekering. Deze dient u zelf bij uw eigen verzekeringsmaatschappij af te sluiten.

Brakel Yachtcharter wenst u een onvergetelijke vaarvakantie en een goede terugreis!

Ons parkeerbeleid in verband met beperkte parkeerplaatsen buiten

Buiten op de parkeerplaats kunnen personenauto's gratis parkeren in de aangegeven parkeervakken (maximaal 2 per boot). Komt u bij aankomst met meerdere personenauto’s en/of andere voertuigen zoals een bus, pick-up of camper, dan hebben wij de stallingshal ter beschikking om daar tegen betaling te parkeren.

Kosten parkeren in de stallingshal:
- Personenauto €15,00 per auto/week
- Bus, pick-up, camper €50,00 per voertuig/week
- Aanhanger of trailer €10,00 per aanhanger trailer/week