De Aurora, een Luna 34, is het nieuwste schip van Brakel Yachtcharter Sneek welke nieuw wordt gebouwd en in mei 2018 in de vaart komt. Heeft u ook een ultieme droom om te kunnen afwijken van de bestaande vaarroutes, lekker afdwalend varend door het mooie natuurschoon, de kleinste waterwegen van Friesland en Overijsel, dan is de Aurora bij uitstek het geschikte jacht voor u. De Friese meren in Friesland, de Turfroute ,de Friese meren tocht heerlijk varen zonder obstakels.

Nu met airco!

Vanaf

972,00 per week

Borg: €500,00

- Honden niet toegestaan
- Roken niet toegestaan
- Maximaal 2 fietsen aan boord

Direct boeken:

Wij verhuren onze boten van vrijdag tot vrijdag. Dit kan via onderstaande kalender. Voor andere afwijkende periodes kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 06-51359477 of via het contactformulier.

De indeling

Door zijn geringe lengte van 10,50mtr, doorvaart hoogt van 2,50mtr, breedte van 3,70, en een diepgang van 0,90 ligt het allemaal binnen uw handbereik.

De uitgekiende royale indeling van de salon met zijn om te bouwen banken tot 2 één persoons extra bedden, een zeer royale slaapplaats voor 2 personen in de voorkajuit, ruim opgezette douche met elektrisch toilet, een gezellige keuken met 3 pits gasstel, koelkast 85 ltr, senseo apparaat, magnetron, kleuren tv, radio CD speler, airco en een omvormer voor de 220 volt. Maar ook zijn hete lucht verwarming, boegschroef, hekschroef en iPad voor navigatie ontbreken hier niet dit alles staat voor een luxe zorg loze vakantie.

Door zijn grote open kuip wat geheel kan worden afgesloten met een tent, gelijkvloerse doorgang via 2 openslaande deuren naar de kajuit en zwemplateau, en een groot elektrische schuivend panoramische dak in de salon ervaart u als geen ander het buitenleven aan boord van de Aurora. De Aurora is door zijn geringe afmetingen, boeg en hekschoef ook zeer geschikt voor beginnende watersporters. Ook de nieuwste moderne 4 cilinder dieselmotor van 80pk voldoet aan de laatste emissi eisen en verbruikt slechts 2-4 liter per uur.

Technische gegevens

  • Type: Luna 34
  • Lengte 10.50 meter
  • Breedte 3,70 meter
  • Diepgang 0.90 meter
  • Doorvaarhoogte 2.50 meter
  • Motor 4 cilinder diesel, 80pk
  • Verbruik 2-4 liter per uur
  • 2-4 personen