Zin om Friesland te verkennen met uw gezin of met een paar vrienden? Dan is de Minke de ideale motorjacht voor dat avontuur. Deze jacht biedt met zijn lengte van 14,95 m, breedte van 4,15 m en diepgang van 1,25 m ruimte voor maximaal vier personen. Door de geringe doorvaarhoogte van 4,65 m kunt u met deze motorjacht bovendien praktisch overal onderdoor. De Minke, type Van der Heijden 13.50, wordt daarnaast voortgestuwd door een krachtige 200 pk motor van Volvo en verbruikt tussen de 4 en 6 liter per uur bij 1500 omwentelingen.

Vanaf

1161,00 per week

Borg: €500,00

- Maximaal 2 fietsen aan boord

Direct boeken:

Wij verhuren onze boten van vrijdag tot vrijdag. Dit kan via onderstaande kalender. Voor andere afwijkende periodes kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 06-51359477 of via het contactformulier.
Ruimte en gemak

De voorpunt van de Minke is voorzien van een tweetal 1-persoonsbedden en ruime ventilatie middels een noodluik. Ook vindt u hier de toiletruimte, die is voorzien van een zeer gebruiksvriendelijk, elektrisch spoelend toilet. Een zeer ruime keuken met zowel warm als koud stromend water, een vaatwasser, een koelkast, een combimagnetron en een keramische kookplaat met afzuiger, vindt u in de pantry.

Maar naast de keuken is het vooral de gezellige salon die de aandacht opeist in de pantry. Een grote U-vormige hoekbank is het middelpunt, waarop u lekker tot rust kunt komen, terwijl u geniet van het lcd-scherm met digitenne radio en de Cd-speler. Zo’n zelfde lcd-scherm vindt u tevens terug in de achterkajuit van de Minke. Daar is dit onderdeel van de tweepersoonshut, waarin ook een noodluik, ruime douche, toiletruimte, wasmachine en veel kastruimte te vinden zijn. Daarnaast kunt u op de Minke ook op een 220 volt omvormer, roerstandmeter, kaartplotter, CV en een hek- en boegschroef vertrouwen.

Technische gegevens

  • Type: Van der heijden 13.50
  • Lengte: 14.95 meter
  • Breedte: 4,15 meter
  • Diepgang: 1,25 meter
  • Doorvaarhoogte: 4,60 meter
  • Motor: 200 pk Volvo
  • Verbruik: 4-6 liter per uur
  • Aantal personen: 2-4 personen