Gebruikte boten te koop

Op de motorjachten van Brakel Yachtcharter genieten velen wekelijks van luxe, comfort en kwaliteit. Om de ervaring zo comfortabel mogelijk te houden en kwaliteit na te blijven streven, vervangt Brakel Yachtcharter eens in de zoveel tijd de jachten die niet meer optimaal presteren. Een jacht huren in Friesland moet namelijk altijd een prettige ervaring zijn en bij bootverhuur speelt de staat van de desbetreffende boten dan ook een doorslaggevende rol. Heeft een motorboot huren u altijd veel plezier gebracht en denkt u eraan om zelf een jacht aan te schaffen, dan kunt u bij ons profiteren van een aantal voordelige aanbiedingen.

Hoge kwaliteit, lage prijs

Wanneer klanten een boot huren in Friesland, verwachten zij een jacht van de hoogste kwaliteit. De boten die we bij Brakel Yachtcharter niet langer als optie voor klanten aanbieden, zijn echter slechts van iets mindere kwaliteit door veelvuldig gebruik. Dat betekent dat u er voor een zeer voordelige prijs nog vele jaren zelf van kunt genieten.

Van huren naar kopen

Vaak zijn het diegenen die al jarenlang een luxe jacht huren, die besluiten zelf een jacht aan te schaffen. Wat is er dan fijner om een jacht aan te schaffen waarop u al veelvuldig tijd heeft doorgebracht? De stap van huren naar kopen is bij Brakel Yachtcharter dan ook gemakkelijk gezet! Op dit moment zijn er geen boten te koop. Hou deze pagina in de gaten.