Boot huren Friesland gunstig
1 september 2015
Jacht huren Friesland
21 september 2015
Boot huren Friesland gunstig
1 september 2015
Jacht huren Friesland
21 september 2015

Bent u toe aan een heerlijk weekje weg, maar weet u niet goed waar u naartoe wilt om lekker bij te komen? Denk dan eens aan een locatie dichter bij huis! In Friesland kunt u genieten van de mooiste natuur, en kunt u de leukste steden en dorpen aandoen. Een bootje huren in Friesland is dan ook de ideale manier om de provincie te onderzoeken. Friesland kent vele vaarroutes waarbij u langs leuke steden en natuurgebieden komt. Hieronder geven wij u een paar leuke tips die u kunt doen wanneer u een bezoek brengt aan Friesland.

De Elfstedenvaarroute

Iedereen in Nederland is bekend met de Elfstedentocht. Hoewel er in Nederland slechts 15 Elfstedentochten zijn geweest, en de laatste tocht in 1997 was, is Nederland toch elk jaar weer in de ban van de tocht der tochten. Wanneer u een bootje wilt huren in Friesland, kunt u ervoor kiezen om de Elfstedenvaarroute te doen. Deze route is elk vaarseizoen te varen. Deze populaire vaarroute kunt u beginnen in Sneek. Vervolgens komt u tijdens de tocht langs plaatsen als Harlingen, Leeuwarden, Dokkum en Bonkefeart. Niet alleen kunt u tijdens deze route genieten van de mooiste wateren, ook kunt u de leukste steden van Friesland ervaren.

Een dagje Harlingen

Wanneer u kiest voor een bootje huren in Friesland, kunt u de Elfstedenroute doen. Tijdens uw tocht kunt u enkele Friese plaatsen bezoeken voor een dagje cultuur. Eén van deze plaatsen is Harlingen. Tijdens een stedentrip in deze mooie stad hoeft u zich zeker niet te vervelen. Zo kunt u in de stad bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de voormalige pakhuizen die werden gebruikt ten tijde van de oude handel. U kunt uw tocht vervolgen langs de oude grachtengordels. Daarnaast kunt u ook prachtige natuurwandelingen maken langs het Westerhitzumerbos en het Hegewierstefjild, een broedgebied voor weidevogels. Hierna kunt u natuurlijk genieten van een hapje of drankje in deze bruisende stad.

Een luxe jacht huren in Friesland

Wanneer u er lekker een weekje tussenuit wilt, kunt u een bootje huren in Friesland. Friesland kent mooie steden, wateren en natuur. En wat is nou een betere opstapplaats dan Sneek? Sneek is één van de bekendere watersteden van Nederland, en heeft veel leuke activiteiten te bieden. U kunt bij Brakel Yachtverhuur terecht voor bootverhuur. U kunt een motorboot huren, maar kunt ook kiezen voor een luxe jacht. Een groot voordeel van het huren van een boot bij Brakel Yachtcharter is dat u niet in het bezit hoeft te zijn van een vaarbewijs. U kunt de wateren op zonder al te veel ervaring, omdat de jachten die hier worden verhuurd niet langer zijn dan vijftien meter. Lijkt het u heerlijk om er een weekje tussenuit te gaan met de boot? Kies dan voor een bootje huren in Friesland en boek de vaarvakantie van uw dromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.