Jacht huren Friesland
21 september 2015
Een luxe jacht huren
11 oktober 2015
Jacht huren Friesland
21 september 2015
Een luxe jacht huren
11 oktober 2015

Wanneer u niet in het bezit bent van een vaarbewijs, is het niet altijd mogelijk om een boot te huren. Een boot huren zonder vaarbewijs behoort echter wel tot de mogelijkheden, als u het slim aanpakt. Dit kan wanneer de boot of jacht niet langer is dan vijftien meter. Ook wanneer u een boot wilt huren in Friesland, hoeft u niet altijd in het bezit te zijn van een vaarbewijs. Wanneer u wilt varen in Friesland, kunt u bijvoorbeeld terecht bij Brakel Yachtcharter. Dit bedrijf is gespecialiseerd in bootverhuur. Brakel heeft een divers assortiment jachten die u voor een week kunt huren. Ideaal voor een weekje weg met vrienden of familie.

De Aquaductenroute

Wanneer u een motorboot wilt huren in Friesland, kunt u vele diverse vaarroutes afgaan. Eén van deze vaarroutes is de Aquaductenroute. Friesland kent maar liefst vijf aquaducten, die het mogelijk maken om langs een groot deel van de provincie te varen. De aquaducten zorgen ervoor dat u ongehinderd heel Friesland door kunt, ook op plekken waar weg- en waterverkeer elkaar passeren. De Aquaductenroute kunt u beginnen in Sneek en kunt u vervolgen door iets zuidelijker te gaan varen. Wanneer u ervoor kiest om de Aquaductenroute te doen, komt u langs de mooiste natuurgebieden en leukste plaatsen van Friesland.

Een dagje ertussenuit in Sloten

Wanneer u ervoor kiest de Aquaductenroute te doen, komt u ook langs Sloten. Sloten is de kleinste stad en tevens onderdeel van de Elfstedenroute. De stad bestaat uit historische gebouwen en is daarnaast ook omringd door de mooiste natuur. De stad mag dan klein zijn, toch is er genoeg te doen voor jong en oud! Vooral in de zomer zijn er verschillende activiteiten voor inwoners en toeristen. Zo is er in de stad vaak live muziek te horen, zijn er mooie wandel- en fietstochten en zijn er ook evenementen waarbij vis centraal staat. Want zeg nou zelf, een visrokerij klinkt u toch ook als muziek in de oren? Breng daarom snel een bezoek aan het kleinste stadje van de Elfstedentocht en ontdek Friesland.

Een jacht huren in Friesland

Een boot huren zonder vaarbewijs is een goede manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. U kunt ervoor kiezen om uw avontuur te beginnen in het mooie Sneek. In Sneek kunt u een jacht of motorboot huren bij Brakel Yachtcharter. Sneek is de ideale opstaplocatie, omdat deze stad een centrale ligging heeft in Friesland. Lijkt het u heerlijk om samen met vrienden of kennissen Friesland per boot te ontdekken? Laat u dan verrassen door al het moois in de provincie en kies voor een boot huren zonder vaarbewijs voor een onvergetelijke vaarvakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.