Een luxe jacht huren
11 oktober 2015
Wat zijn de regels op het water?
5 mei 2016
Een luxe jacht huren
11 oktober 2015
Wat zijn de regels op het water?
5 mei 2016

Het huren van een boot is heerlijk wanneer u er even lekker een dagje tussenuit wilt. Een boot huren kan natuurlijk wanneer het mooi weer is. U kunt er overigens ook voor kiezen om een boot te huren wanneer er een sterke wind staat, zodat u lekker een dagje uit kunt waaien. Friesland is een mooie locatie om een boot te huren. Deze provincie heeft mooie meren waar u kan varen. U kunt ervoor kiezen om routes te varen in de mooiste ondiepe slootjes en meren. Een boot huren in Sneek is dan ook de ideale manier om lekker bij te komen en te genieten van een prachtige omgeving.

De turfroute in Zuidoost-Friesland

Wanneer u ervoor kiest om te gaan varen in Friesland, kunt u de turfroute doen. De turfroute is een heerlijke route waarbij u langs de Meinesloot, de Opsterlandse Compagnonsvaart en de Tjonger komt. Tijdens deze route bezoekt u plaatsen als Akkrum, Appelscha en Heerenveen. U komt langs uitgestrekte bossen en paarse heidenvelden. Het is dan ook een optie om de fiets mee te nemen wanneer u de boot pakt. Er zijn vele fietsroutes die u af kunt leggen. U kunt er tevens voor kiezen om diverse routes die u passeert te bewandelen. Ook zijn er natuurlijk andere vaarroutes die u kunt ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de Elfstedenroute of de Woudaaproute. Welke route u ook kiest, in Friesland kunt u altijd genieten van de ongerepte natuur en mooie steden. Een boot huren in Sneek is dan ook de ideale manier om eens lekker te ontspannen en Friesland beter te leren kennen.

Het huren van een luxe jacht

Een boot huren in Sneek doet u natuurlijk geheel in stijl. Een luxe motorjacht zorgt er niet alleen voor dat u alle ogen trekt op het water, maar ook dat u een weekend of hele week comfortabel kunt vertoeven. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om samen met vrienden of familieleden een luxe jacht te huren. De diverse jachten die te huur zijn in Friesland bestaan

uit diverse slaapvertrekken. Tevens kunt u gebruikmaken van keukenapparatuur en is er ook diverse luxe apparatuur aanwezig, zoals een tv, een radio en cd-speler. Bij jachten tot 15 meter hoeft u overigens niet in het bezit te zijn van een vaarbewijs. Dit betekent dat u een boot naar keuze kunt huren, zonder dat hier veel ervaring voor vereist is.

Brakel Yachtcharter

Wanneer u woonachtig bent in Sneek, of een lang weekend op bezoek gaat in Sneek, is het natuurlijk heerlijk om een rondje te gaan varen. Of u nu een boot wilt huren in Sneep voor een dag of voor een gehele week, bij Brakel Yachtcharter kunt u terecht voor bootverhuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.