Het Wieleffect
3 maart 2013
Boot huren Friesland
11 augustus 2015
Het Wieleffect
3 maart 2013
Boot huren Friesland
11 augustus 2015

Friesland is een schitterende provincie en dat beginnen steeds meer mensen in te zien. Van de Waddeneilanden tot aan de hoofdstad Leeuwarden en van de vele sfeervolle rivieren tot het grote IJsselmeer, Friesland heeft voor ieder wat wils. U kunt er natuurlijk voor kiezen om deze provincie te voet of op de fiets te verkennen, maar dan blijkt Friesland al gauw een enorme hoeveelheid land en water te behelzen. Met de auto berooft u uzelf dan weer van de pracht van de rivieren, het IJsselmeer en de Waddenzee, waardoor er eigenlijk maar één optie overblijft: Friesland verkennen per boot. Gezien het feit dat velen tegenwoordig een boot huren in Friesland zonder vaarbewijs, is deze optie momenteel voor iedereen binnen handbereik.

Friesland zonder vaarbewijs per boot verkennen

Een boot huren in Friesland zonder vaarbewijs is een uitkomst voor velen. Niet alleen is Friesland het gemakkelijkst te doorkruisen met een compacte jacht, maar ook hoeft u niet langer in de weer met vaarvergunningen en vaarbewijzen. Dat kost vaak veel tijd en geld en zorgt er in veel gevallen voor dat u de zin verliest om te varen. Doordat een boot huren in Friesland zonder vaarbewijs kan, betekent dit dat u voor vertrek het een en ander uitgelegd krijgt. Zo weet u binnen een mum van tijd hoe u een moderne jacht bestuurt en hoe u moet handelen wanneer u zich in een noodsituatie bevindt. Dat zorgt ervoor dat u niet in paniek schiet wanneer u bijvoorbeeld tegen iets aanvaart of er brand is op de boot. Maar natuurlijk zijn dat situaties die zelden voorkomen. De meeste vaaravonturen verlopen zonder problemen en zijn juist erg ontspannen. Zeker op een luxe motorjacht.

Friesland doorkruisen op moderne jacht

U wilt Friesland natuurlijk wel in stijl doorkruisen en bij een moderne jacht bent u dan ook aan het juiste adres. Dat een boot huren in Friesland zonder vaarbewijs kan, betekent niet dat de te huren boten weinig voorstellen. De meest luxe jachten liggen op u te wachten en bieden de mogelijkheid om snel over de Friese wateren te navigeren, maar bieden tegelijkertijd ook enorm veel luxe en comfort. Wat dacht u van Franse 2-persoonsbedden, elektrisch spoelende toiletten en televisies, radio’s en gasfornuizen? Op een luxe jacht slaapt u heerlijk, geniet u van de rust en bereidt u ’s avonds de heerlijkste gerechten. Op momenten zult u niet eens doorhebben dat u zich op het water begeeft, zo luxe zijn de motorjachten van tegenwoordig.

Huren zonder vaarbewijs

Een boot huren in Friesland zonder vaarbewijs is dus ontzettend handig. Dit doet u bijvoorbeeld bij Brakel Yachtcharter. Zij hebben een brede selectie aan motorjachten die op u ligt te wachten en waarvoor geen enkele vaarvergunning of vaarbewijs benodigd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.