Jacht huren Friesland

Altijd al eens de mooiste plekjes van Friesland willen zien? Een bezoek brengen aan de gezellige steden in de provincie, genieten van de vele culinaire hoogstandjes en overnachten op een luxe jacht? De omgeving in stijl verkennen, doet u met een motorjacht van Brakel Yachtcharter. Bij ons kunt u een jacht huren in Friesland, zodat u een onvergetelijke vaarvakantie tegemoet gaat.

Rondvaren in stijl
Een jacht huren in Friesland is een aangename manier om de provincie beter te leren kennen. Niet alleen kunt u overdag rondvaren door de kanalen en de omgeving verkennen, ook aan boord bent u van alle gemakken voorzien. Een jacht huren in Friesland bij Brakel Yachtcharter betekent genieten van comfort, stijl en luxe. Of u nu met 2 of met een groep van 8 personen bent, u kunt bij ons terecht voor verschillende luxe motorboten en jachten voor een stijlvolle vaarvakantie.

De luxe jachten van Brakel Yachtcharter zijn voorzien van verschillende vertrekken, zodat u altijd voldoende slaapgelegenheid heeft. Overnachten in Franse stijl, heerlijk wegdromen in een luxe tweepersoonsbed of de kinderen bij elkaar leggen op een stapelbed, het kan allemaal. Aan boord bent u van alle gemakken voorzien en kunt u dineren in de dinette, ontspannen in de salon en slapen in een ruime kajuit met voldoende kastruimte.

Moeiteloos varen door de provincie
Onze boten hebben een lengte van 12,5 meter en liggen 0,9 meter in het water. Uitstekende technische specificaties zorgen ervoor dat u moeiteloos door de kanalen vaart en de omgeving op uw gemak kunt bekijken. Op een originele manier de provincie bekijken met uw partner, familie of collega’s, doet u met Brakel Yachtcharter. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en uitgebreide informatie ontvangen over onze motorboten en luxe jachten? Neem dan direct contact met ons op en kies voor een jacht huren in Friesland!