Bootverhuur Friesland
21 augustus 2015
Een bootje huren in Friesland
11 september 2015
Bootverhuur Friesland
21 augustus 2015
Een bootje huren in Friesland
11 september 2015

Friesland staat bekend om zijn meren en kanalen. Niet voor niets vormen de binnenmeren van Friesland het grootste aaneengesloten watergebied van Europa. Wilt u Friesland eens van dichtbij bekijken en de mooiste plekjes bezoeken, dan is een vaarvakantie ideaal. Een boot huren in Friesland doet u gunstig en snel, zodat u die vaarvakantie van uw dromen waar kunt maken.

Een boot huren als ontspanning

Een boot huren in Friesland is gunstig, leuk en ontspannen. En vergeet ook zeker het avontuurlijke aspect niet. Friesland is met zijn mooie natuur en gezellige plekjes het bezoeken meer dan waard. Een weekje met vrienden op bootvakantie in de provincie of een weekendje weg met meerdere generaties, het kan allemaal. Varen door de Friese meren is weggelegd voor jong en oud en voor beginners en gevorderden. Hoe dat kan? Er is geen vaarbewijs nodig. In Nederland is een vaarbewijs pas echt verplicht als een boot langer is dan 15 meter. Een boot huren in Friesland doet u goedkoop bij Brakel Yachtcharter. De vloot bestaat uit boten van 11,5 tot 15 meter, waardoor u geen vaarbewijs nodig heeft.

Wat is er te doen in Friesland?

Friesland kent naast het IJsselmeer nog meer interessante meren voor de fanatieke vaarder en watersporter. Vooral in Zuidwest-Friesland zijn leuke meren te vinden, waar u met de boot kunt vertoeven. Maar dat niet alleen. Naast een groot watergebied kenmerkt de Zuidwesthoek van Friesland zich ook door een gevarieerd landschap. Een weids tafereel dat fraai wordt aangevuld door de bossen van Gaasterland. Deze plek is dan ook uitgeroepen tot Nationaal Landschap en dus ideaal voor een lange wandeling. Zeven van de Friese Elfsteden liggen in dit gebied. Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum en Bolsward liggen verstopt in het landschap, maar zijn zeker een bezoekje waard. In Friesland kunt u dus volop genieten van de vrijheid op het water, het mooie landschap en de pittoreske dorpen en steden. Een dagje naar het strand, winkelen in de leuke boetiekjes of sporten in de wijde omgeving, het is allemaal mogelijk. Naast varen is Friesland immers ook bij uitstek geschikt om te wandelen, fietsen, (kite)surfen en te zwemmen. De echte waterrat vindt dan ook altijd een geschikt plekje om zijn of haar zwemkunsten te laten zien. Het hele seizoen lang zijn er volop evenementen te vinden, zodat iedereen aan zijn of haar trekken komt.

Goedkoop een boot huren

Friesland biedt dus volop activiteiten voor de sportieveling, maar ook voor wie rust wilt, is een vaarvakantie in Friesland ideaal. Een boot huren in Friesland doet u al voor een lage prijs. Bij Brakel Yachtcharter vindt u diverse motorjachten die u voor een voordelige prijs kunt huren. Een boot huren in Friesland kan gunstig. Betaal dan ook zeker niet teveel voor uw vakantie en laat u verrassen door de luxe motorboten uit onze vloot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.