Bootverhuur Friesland

Uw weg vinden door de Friese meren en kanalen, onderwijl genietend van de gemakken van een luxe motorjacht. Het klinkt aanlokkelijk, nietwaar? Dit en meer ligt in het verschiet als u kiest voor bootverhuur in Friesland bij Brakel Yachtcharter. Met een groep van twee tot acht personen kunt u verblijven op een motorjacht of motorkruiser, waarop u alles vindt wat uw hartje begeert. Onze luxe motorboten hebben een lengte van 12,5 meter en zijn uitgerust met de beste technische specificaties. Ook wat betreft indeling zit u altijd goed. Met een vloot van tien verschillende jachten zit er altijd een mooi exemplaar voor u bij.

Van alle gemakken voorzien
Brakel Yachtcharter is gespecialiseerd in bootverhuur in Friesland en heeft een uitgebreide vloot van tien motorjachten. Ieder schip is anders ingedeeld en heeft bijzondere aspecten. Of u nu gaat voor de Franse stijl van de Maayke, de ruimte van de Berber of de Griekse invloed van de Odysseus, varen, leven en slapen doet u altijd in stijl bij Brakel Yachtcharter. Aan boord bent u voorzien van goede ventilatie, heeft u voldoende kastruimte en kunt u ’s avonds genieten van uw favoriete tv-programma en wat muziek. Is het tijd voor uw nachtrust, dan bevinden zich aan boord voldoende slaapvertrekken die plek bieden aan uw gezelschap.

Bij Brakel Yachtcharter kunt u gebruikmaken van onze diensten zonder een vaarbewijs. U hoeft dan ook geen speciale vergunning aan te vragen om te mogen varen met een van onze bijzondere motorjachten.

Meer informatie over bootverhuur in Friesland
Bent u geïnteresseerd in bootverhuur in Friesland en wilt u graag meer informatie ontvangen over het organiseren van uw eigen vaarvakantie? Brakel Yachtcharter voorziet u graag van alle benodigde informatie om zo een ontspannen, actieve en onvergetelijke vakantie te bieden. Kijk op onze website voor meer informatie over onze vloot of neem direct contact met ons op voor een advies op maat!