Motorboot huren Friesland

De golven bevechten, de mooie omgeving van Friesland verkennen en overnachten als een god. Het is mogelijk met een luxe motorjacht van Brakel Yachtcharter. Wilt u een motorboot huren in Friesland, dan bieden wij een uitgebreide vloot met verschillende motorboten voor een ontspannen vaarvakantie. Of u nu een week wilt vertoeven in alle rust of met uw motorjacht de kans ziet Friesland te ontdekken, varen doet u geheel in stijl met een motorboot van Brakel Yachtcharter.

Friesland ontdekken via het water
Een motorboot huren in Friesland is de ideale mogelijkheid om de provincie beter te leren kennen. Bent u nog nooit in Friesland geweest, dan is het zeker een aanrader om de provincie te ontdekken via het water. De binnenmeren van Friesland vormen immers het grootste aaneengesloten watergebied van Europa. U kunt de provincie dan ook perfect middels het water bezichtigen. Brakel Yachtcharter biedt moderne en jonge schepen, die zijn uitgerust met de beste technische specificaties en van alle gemakken zijn voorzien. Aan boord komt u dan ook niets tekort. Onze vloot bestaat uit tien verschillende motorboten, die ieder een unieke naam hebben gekregen en verschillende vertrekken bieden, zodat uw vaarvakantie tot in de puntjes is verzorgd.

Origineel, comfortabel en stijlvol
Wilt u graag met familie een vaarvakantie organiseren of uw collega’s op een originele manier verrassen, dan is een motorboot huren in Friesland bij uitstek geschikt. Wij zorgen voor een vaarvakantie om nooit te vergeten. Uw verblijf is comfortabel en stijlvol, waardoor u een week lang geniet op de Friese meren. En met onze eigen 24/7 storingsdienst bent u altijd voorzien van hulp in geval van pech. Meer weten over het huren van een motorboot in Friesland? Neem direct contact met ons op en laat u informeren over de vaarvakantie van uw dromen!