Boot huren Friesland

Het water heeft een grote aantrekkingskracht op veel mensen. Wat is er dan ook leuker dan de omgeving verkennen via het water? Een boot huren in Friesland geeft u de ideale gelegenheid om de provincie op geheel andere wijze te aanschouwen. Brakel Yachtcharter biedt rust en actie ineen, en zorgt voor een onvergetelijke vaarvakantie in Friesland en omstreken. Een luxe motorjacht geeft u de mogelijkheid om te varen op de Friese meren en te ontspannen in de vrije natuur. Een boot huren in Friesland doet u dan ook in stijl bij Brakel Yachtcharter!

Een vaarvakantie voor iedereen
Brakel Yachtcharter is gespecialiseerd in de verhuur van luxe motorboten en motorjachten in heel Friesland. Met een boot uit onze vloot kunt u de provincie dan ook van dichtbij aanschouwen. Een boot huren in Friesland bij Brakel Yachtcharter is voor iedereen aantrekkelijk. Waar de meeste bootverhuurbedrijven een vergunning vragen, hoeft u bij ons geen vaarvergunning aan te vragen. Zonder vaarbewijs kunt u dan ook de Friese meren bevaren en de vele mooie plekjes bezoeken. Onze vloot bestaat uit tien verschillende jachten, die u van alle gemakken voorzien en over meerdere vertrekken beschikken. Goede technische specificaties en luxe extra’s zorgen ervoor dat u tijdens uw vaarvakantie niets tekort komt. Kortom: een ontspannen vaarvakantie!

Stijlvol varen door Friesland
Een boot huren in Friesland doet u geheel in stijl bij Brakel Yachtcharter. U kunt varen door de kleinste kanalen en overnachten in de mooiste jachthavens. En heeft u problemen onderweg, dan kunt u gebruikmaken van onze eigen 24/7 storingsdienst. Zo zijn we altijd snel ter plekke. Heeft u vragen over het huren van een boot en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en onze vloot? Neem dan een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op voor meer informatie!